| ASXD32 a întrebat:

Am si eu o problema! Acum cateva zile la dus, mi am introdus un jet de apa in vagin pentru cateva secunde, vrand doar sa fac o spalatura negandindu-ma la consecinte! Dupa am observat o pata de sange pe chiloti... Se poate sa mai fiu virgina? Nu am avut nici un contact sexual.Rog seriozitate, multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| razvi177 a răspuns:

Nu poti sa te dezvirginezi cu un jet de apa. Ca sa te dezvirginezi trebuie sa treaca de un perete deci trebuie o anumita lungime si DA 100%virigina

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Sunt 2 explicaţii posibile :

1. E posibil ca pata de sânge să NU aibă nici o legătură cu acea "spălătură" vaginală - după părerea mea aşa este ( 98 % ) - în acest caz eşti virgină.

2. Se poate ( totuşi ) ca să se fi produs o leziune uşoară a himenului/peretelui vaginal şi de acolo acea pată de sânge - şanse de 2 %, fiind o situaţie foarte RARĂ în cazul în care jetul de apă a fost foarte puternic ( duş cu presiune mare ) şi dacă membrana himenală este foarte subţire ( sau peretele vaginal e foarte sensibil ).
În acest caz e posibil să se fi produs o ruptură/fisură parţială/uşoară a himenului - nesesizabilă fizic.

Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi!

Totuşi, pe viitor, NU mai fă spălături vaginele : acestea NU sunt indicate decât în cazul anumitor infecţii, în caz contrar se poate distruge flora vaginală antimicrobiană.

| ComatoseWine a răspuns:

Esti virgina 99%big grin

| ASXD32 explică (pentru ComatoseWine):

Si 1% ma pune pe ganduri...

| ASXD32 explică (pentru ComatoseWine):

Ai si o explicatie? ma macina pentru ca nu as vrea sa-mi pierd virvinitatea astfel:d mersi frumos