| ramonicagabriela99 a întrebat:

Am si eu o problema.Am dureri de spate in zona rinichilor de vreo 2 luni, dar de o saptamana s-a acutizat. Ma duc o data, maxim de 2 ori la toaleta pe zi de aproape o saptamana si de aseara imi e ameteala si imi vine sa vomit.Menstruatia mi-a venit ultima oara luni si mi s-a terminat azi.Am 13 ani.
(P.S la medic merg luni ).Ce credeti ca as putea avea? Credeti ca e tarziu pana luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

E posibil sa ai pietre la rinichi, nu neaparat foarte mari, poate fi vorba doar de nisip. O ecografie cu trimitere de la medicul de familie va lamuri diagnosticul. E posibil ca medicul care te consulta sa-ti recomande si alte investigatii, in functie de ce gaseste concret la consultatie.

| viorelmmv a răspuns:

Ai o simpla raceala, stai linistita, adica nu sta chiar linistita, ceva ceaiuri pana luni cand ajungi la medicwinking