| FaraNumeEu a întrebat:

Am si eu o problema. Am varsta de 23 de ani si de 3 zile am crampe abdominale,scaun moale/apa,dureri de cap,somnolenta pe timp de zi,nevoia de a manca fructe si stare de stres, nervi si sensibila la orice cuvant (incep sa plang). Nu stiu ce se intampla cu mine si as vrea sa primesc cateva pareri si sfaturi de la voi. Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Cheama Ambulanta. Nu se sta 3 zile in halul asta fara sa iei ceva pentru diaree macar - imodium. Hidratare buna cu ceaiuri de menta, fructe interzis, poti banane, ai pe google regim alimentar pentru DIAREE.

| CuriousStuff a răspuns:

Te hidratezi bine, pentru ca pierzi multa apa prin scaunul moale. Crampele sunt tot din cauza diareei, cel mai probabil ai mancat ceva... alterat sau ce "nu ti-a picat bine". Stres, nervi, sensibilitate- Cu astea te ajuta un psiholog.