| Sync23232 a întrebat:

Buna seara, am si eu o problema care ma nelinisteste.
A varsta de 25 de ani si am fumat in total 8 ani doar cu pauze de 3 ani.
Ieri am avut o criza de afixiere, era 3 dimineata si dintr-o data simt ca nu mai pot respira, inima incepe sa-mi bata, corpul nu mai voia sa respire (trebuia sa fac eu efort sa respir. Pur si simplu procesul de respirat si expirat nu mai era la nivel constient, inima parca incepuse sa imi bata iar buzele sa imi arda.
Sunt o fire mai anxioasa insa nu am avut niciodata un atac de panica.
Se poate sa fi fost un atac de panica sau o problema cauzata de fumat. Daca a fost o problema cauzata de fumat, ce ar putea sa fie?
Care sunt simptomele cancerului pulmonar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Atac de panica. Nu are legatura cu fumatul.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate fi o criză de astm.

| Furnicuta000 a răspuns:

Mai baiatule, daca ai fi avut cancer crezi ca te apuca asa dintr-odata?
Ti-am spus ca e 99% atac de panica.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Probabil, atac de panică daca zici ca esti si mai "sperios". Ai fost stresat, nervos, supărat in ultimul timp?

| Mihalache_Bogdan_Petru_1970 a răspuns:

Nu are legatura cu cancerul pulmonar. E vorba despre substantele toxice din fumat care amplifica senzatia de anxietate. Am avut si eu la fel si sunt fumator doar de 4 luni. stai linistit. Nu mai fuma!