| liviunm a întrebat:

Buna seara am si eu o problema cine poate sa-mi dea niste sfaturi de aproape vreo luna cand merg la baie ies foarte greu cu scaunul si ies cu sange imi poate da cineva niste sfaturi niste medicamente cv!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| nicusor222 a răspuns:

Buna!
Se face in felul urmator :
Mergi la farmacie sa iei ceva de constipatie, de preferat supozitoare.
Mai e " ulei de parafina" care o gurita mica de tot, si asta sa nu abuzezi ca devi dependenta si niste prune uscate ar fi foarte bune, o cana de apa calda dimineata.
Tu ori ai fisura anala sau hemotorizi.
Mananca multe legume, sangele trebuie sa vb aici in picaturi, daca vb de cantitati mari, mergi de urgenta la doctorul specializat.
Dupa ce iei la toaleta, nu te mai stergi deloc si te duci de te speli.
Dai frumos cu un unguent, tot de la farmacie, dar ceri sa poti al introduce si in interior si cam aia e.
nu stiu, de cand sunt aici pe TPU si in viata mea de zi cu zi aud si mai multe cazuri de genul asta.
Probabil alimentatia nesanatoasa care ne distruge.
Numai bine!