| Ion2372nn a întrebat:

Buna seara, am si eu o problema cred ca din august..nas infundat permanent, stranut, tuse seaca, mucozitatile sunt albe si de ceva timp am in gat dar nu prea le pot expectora din gat si am sj miros neplacut din cauza lor ..am fost la orl mi-am facut analize si e totul ok mi-a spus ca am rinita alergica doar, o sa merg iar la alt orl

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Analize, ai facut ce analize? Trebuia sa ti se preleveze mucozitati ce zici, si sa le duci la laborator, poate or fi ceva ciuperci. Daca ai in gat chestii albe, ar putea fi ciuperfci, din genul candida, greu de gtot scapi de asa ceva.
Dar cel mai indicat este sa duci chestiile alea sau sa mergiu sa iti extraga ceva probe de la gat si apoi la la borator.

| gabicoo a răspuns:

Mergi la un alt medic pentru o a doua opinie.