| BillyB0y a întrebat:

Am si eu o problema. De cand ori vine cineva si se ia de mine mi se face frica. In general imi vin replici bune cand ma cert in gluma cu prietenii, dar cand e pe bune inghet acolo. Pur si simplu sunt intimidat. Nu stiu de ce : nu sunt chiar un pitic si nu am nimic cu bataia, consider ca nu e un capat de lume sa iti iei un pumn sau doi in gura din cand in cand si nici nu sunt genul de tip plangacios, dar totusi inghet acolo si nu reusesc sa imi explic de ce. Ma poate ajuta cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mdany a răspuns:

Nu ai avut sanse in viata pentru a experimenta aceste lucruri..sa dai si sa iei. Nu esti invatat inca cu pericolul in adevaratul sens al cuvantului.dar nu e problema in asta.In situatii de genul trebuie sa fi stapan pe tine si sa iti controlezi teama pe cat posibilul, si totusi..in viata nu e nevoie sa dai cu pumnul ca sa fi ajungi departe, mintea este factotul principal.
O zi buna.

3 răspunsuri:
| Braunion a răspuns:

Ce probleme au unii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa inveti sa iti controlezi emotiile!

| BillyB0y explică:

Fac kickboxing de performanta, stiu sa dau si stiu sa primesc, nu asta e problema. Si imi folosesc si mintea, dar in unele cazuri mintea nu e indeajuns pentru unii si vor sa isi exprime egresivitatea in mod fizic, iar atunci trebuie sa stii cum sa te aperi.