| awhitesmart123 a întrebat:

Am si eu o problema... De ceva timp imi apar cosuri pe umari piept si partea superioară a spatelui. In ultimele zile au inceput saapara din ce in ce mai multe... Am 15 ani. Probabil ca este din cauza pubertatii dar ma ingrijoreaza faptul ca mi.au aparut mai multe. Unele sunt si foarte mici, ca niste punctulete. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probleme cu cosurile aparute pe spate, umeri si piept, sunt generate de imbracamintea sintetica pe care o porti!
Nu mai purta nimic din material sintetic sau amestecuri cu sintetic (polistireni, elastan samd), poarta doar imbracaminte cu 100% bumbac (cotton).
Dusul zilnic este obligatoriu, cu frecarea cu un burete organic a umerilor, pieptului si spatelui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil cresterea de testosteron avand in vedere ca re afli la pubdrtate. esti intr-o continua dezvoltare apar modificari de ordin fizic si psihologic. daca te deranjeaza estetic du-te la un dermatolog.