| BloodxD a întrebat:

Bună seara! Am şi eu o problemă medicală mai veche şi aş vrea să vă cer şi vouă sfatul.Am fost la doctor când a apărut, adică acum vreo 8 ani,dar nu mi-au dat nici un tratament,pe motivul că nu ştiu ce am.
Vara îmi apar nişte bubiţe pe picioare, dar numai în partea de jos şi uneori şi pe mâini.Prima dată sunt doar umflături şi nu mă mănâncă, dar după vreo 1 oră aşa nu mă pot abţine să nu mă scarpin.Şi în somn fac asta,fără să ştiu.Dimineaţa mă trezesc cu bube foarte mari cu cojiţă în formare. După ce se cojesc, rămân semne.Foarte urâte...Şi am forte multe acum.Şi evident sunt jenată să merg la mare sau să port ceva mai frumos când mă duc la club sau ceva,trebuie să îmi iau pantaloni lungisad
Dacă ştiţi pe cineva în aceeaşi situaţie şi ştiti ce creme folosesc pentru a scăpa de semne, vă rog să îmi răspundeţi.Mulţumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Mergi la un consult la "Alergologie si imulologie clinica". Pare sa fie o boala imunologica, posibil alergica. Sunt necesare investigatii pentru stabilirea diagnosticului.

Aproape in toate bolile cu asemenea simptome se recomanda de regula antihistaminice, ma mira ca nu ti s-a recomandat nimic pana acum. Poti lua de la farmacie Claritine, un antihistaminic care se elibereaza fara prescriptie medicala. Iei un comprimat seara, pana cand reusesti sa-ti faci programare la medicul alergolog.

5 răspunsuri:
| Cristea_Paul_1982 a răspuns:

Poate e de la transpiratie... big grin daca numa vara iti apar. big grin renunta la chimicalele care le folosesti si incearca un sapun natural din plante.

| blondutul a răspuns:

Du-te si fa analize du-te la doctor si zi sa iti ia singe si sa se uite poate ai ceva la singe doamne feri sau poate de la caldura sau transpiratiesad

| pYv a răspuns:

Posibil sa fie alrgie de la un fel de mancare sau dulciuri...mai incearca la alt doctor un raspuns

| florentina_9904 a răspuns:

Buna du-te la farmacie si cere crema neagra sau mai e o solutie intro sticla verde succes

| BloodxD explică:

Mulţumesc tuturor! Alte păreri?