Buna! Problema cu doctorii dermatologi de la noi e una destul de idioata: esti un cobai pentru ei si iti baga pe gat tot felul de pastile, alifii, creme si tot felul de substante ca sa vada reactiile, pentru ca in realitate habar nu au.
Din pacate nu isi dau interesul. Normal, daca ai o problema de piele, un doctor iti colecteaza o proba din tesut (piele) si te va trimite sa faci analize de sange.
Asta pentru ca problemele de pe piele apar din mai multe motive care pot fi de ordin extern (virus pe piele de exemplu) sau de ordin intern (exemplu: o carenta de vitamine).
Daca un dermatolog nu urmeaza pasii de mai sus, iti recomand sa nu mai accepti niciun alt tratament care ti se da dupa ureche, numai dupa cum li se scoala lor.
Sper sa iti rezolvi problema cat mai curand si sa dai de un dermatolog foarte bun care sa aiba grija de problema ta!
Si acum am fata roșie n am ieșit din casa de 6 zile, am continuat tratamentul in afara de f'fata ca racul' si coșuri care apar mereu si fata foarte uscata, alta ameliorare nu am vazut! am 27 de ani si am si eu unele responsabilități dar am pus pe primul loc sănătatea! Crede ma ca am cheltui o grămada de bani si nu exagerez 700 ron in 2 saptamâni! Dupa amiaza ma voi duce si la ginecolog poate este de natura hormonală! daca nu ultima mea soluție este plecare in vacanța la mare pe 3 Iulie!
Crede ma nu stiu ce sa mai fac...
Te cred si te inteleg. Imi pare rau pentru problem ta, stiu cum este. Plus ca medicamentele sunt extrem de scumpe.
Cum am zis si cum ai zis si tu, poate fi de orice natura, iar dermatologii nostri ''destepti'' ar trebui sa isi faca treaba cum trebuie. Asta ar fi trebuit sa faca din prima, sa te trimita la analize. Sper sa fii bine!
Mersi mult, revin cu vesti buna!
Ok, sper sa fie vesti bune! Sa ne auzim cu bine!
anoooonimm77 întreabă: