| teiube a întrebat:

Buna seara am si eu o problema nu stiu cat de grava este ca nu ma dore dar estetic se vede foarte urat este vorba de puncte de grasime la ochi chiaR IN coltul ochilor acolo unde se strang urdori (sper ca va imaginati scuze daca v-am facut scarba) si nu stiu ce sa fac stiu ca se sbarg cu un ac dar mi-e frca sa nu ma infectez il dezinfectez u cu spirit dar nu stiu am mai vazut pe forum ca se pote rezolva la cosmetica dar nu de fiecare data de ex eu maine am programare la salon dar daca nu ma rezolva ce sa fac cu creme si cu alte prosti nu am cum sa imi dau si nu vreau sa dau bani degeaba ce sa fac cine ma ajuta dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Am si eu din astea.Nu e scarbos. E normal sa apara.Eu folosesc un gel exfoliant. E foarte bun si in ultimul timp nu au mai aparut.Sa nu le spargi pentru ca risti sa te infectezi si oricum vor revenii. O seara linistita

| teiube explică (pentru Roxin):

Cum se numeste gelul pe care il folosesti si cat costa

| Roxin a răspuns (pentru teiube):

E de la Neturogena.Gel exfoliant.Are niste granule.Costa cam 30 de lei. Sper sa te ajute.La mine a mers

| MarrinnKa a răspuns:

Nu stiu exact ce`s alea puncte de grasime. dar probabil ai in vedere de ulcior la oki..astfel se spune in popor...eu stiu ca trebuie sa ei un ulcior gol sa te asezi de desubtul unei mese si sa strigi de 9 ori "ham ham ham ulcior sa nu mai am" este o idee amuzanta. dar ajuta..incearka si ai sa veziwinking

| teiube explică (pentru MarrinnKa):

Nu e ulcior ca m-am interesat si nu e ca daca era trebuia sa am ochiul infectat si umflat nu e