anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, Am si eu o problema. Nu stiu daca este mare sau mica, Deci, De cateva sapatamani imi tot iese ceva transparent din Penis. Si imi miros chilotii foarte urat dupa 2-3 zile de dus. De la ce poate fii? de cate ori ma uit sa vad daca iese ceva, iese mereu ceva transparent si urat mirositor. Se poate rezolva? Va multumesc. Tin sa mentionez ca am facut **** de mai multe ori acum cateva luni. de atunci nu am mai facut. De cateva saptamani imi tot iese ceva transparent. sper ca exista o solutie. Seara buna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Cum adica la 2-3 zile? Ar trebui sa te speli si sa-ti schimbi boxeri zilnic laughing
Du-te la medic.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand va trebuii sa inveti ca trebuie sa faci zilnic dus sau baie si sa-ti schimbi chilotii, ca nu-i normal sa te schimbi la 2-3 zile!
Ceea ce ti se intampla tie, poate fii de la polutiile nocturne, care sunt foarte normale la un adolescent, iar igienei coroporale trebuie sa-i acorzi seriozitate maxima, daca nu vrei sa mirosi sau chiar sa ajungi cu penisul iritat si cu bube de la nespalare.

Da, exista solutie pentru problema ta: foloseste apa calda si sapunul dimineata si seara! Spala-ti speli organele genitale si poponetul si automat schimba chilotul!

| KillaNoFilla a răspuns:

Nu e nimic, stai linistit.
Schimba lenjeria intima de cate ori e nevoie.