Buna! Imi pare rau de starea sanatatii tale, dar probabil este destul de severa boala, daca medicul evita sa-ti de un raspuns clar si direct.
Cu insarcinatul nu-i o problema, ca de ala ai nevoie doar de un penis, marea problema apare cand esti gravida si trebuie sa mai suporti un copilas in pantec, iar corpul tau nu te poate sustine nici pe tine.
Sfatul meu este sa te bucuri de copilasul pe care l-ai nascuta cum 4 ani si sa te preocupi de sanatatea ta, fara sa te mai gandesti la altele sau altii, pana te vindeci.
Sanatate maxima!
Mulțumesc mult pentru răspuns, faza e ca eu am crescut tot singura fără frați și fără mama, și din tot sufletul mi as fi dorit copii Mai mulți ca știu ca e foarte greu sa crești singur de aceea focul asta ma omoară dacă nu as mai avea voie sa rămân însărcinată vreodată
Te inteleg, dar starea sanatatii tale este cea care trebuie sa te preocupe cel mai mult, pentru ca te poti vindeca daca faci ce trebuie si odata vindecata, poti avea mai multi copii.
Nu-i problema sa ramai gravida, ci sa poti duce o sarcina normala pana la capat, ca sa nasti un copil sanatos.
Nu stiu daca poti. Dar este strict recomandat sa nu faci. Medicul nu vrea sa te raneasca. Dar judeca si tu "la rece". Nu pentru tine, ci pentru copii: vrei copii bolnavi? Pentru ca iti vor mosteni afectiunea.
Carmen133 întreabă: