| carmella71 a întrebat:

am tot citit ca vaselina pura este foarte buna pentru calcaie si picioare crapate. lucrez intr-un hotel in strainatate peste 9 pe zi, stau foarte mult in picioare si mereu am probleme cu pielea intarita pe calcaie si sub degetul mare de la picior. am tot folosit fel si fel de creme, merg la cosmetica...dar nu prea ma ajuta pentru mult timp.mi-am sunat mama si am rugat-o sa mearga la farmacie sa imi cumpere si am primit cu stupoare raspunsul ei, "ca i s-au pus multe intrebari, priviri destul de ciudate"...nu prea am reusit sa inteleg ceea ce mi-a relatat ea. doar ca a primit raspunsul ca nu poate fi servita.de aceea apelez la dv si va intreb poate reusiti sa ma lamuriti unde pot gasi acest produs care, chiar mi-ar fi folositor pentru picioarele mele! va multumesc din suflet

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| pietrean a răspuns:

Un unguent special pentru calcaie,ar fi de la Farmec:crema pentru ingrijirea calcaielor(indeparteaza pielea ingrosata,cicatrizeaza,regenereaza).
Intrebari,probabil i s-au pus mamei,ca sa stie pentru ce ai nevoie,ca "vaselina pura"nu stiu daca exista in farmacie, simpla, la vanzare. Poate in combinatie cu ceva.
Mai sunt unguente, facute de farmacistii de la farmaciile respective, de exemplu de la farmaciile Ardelul.

Întrebări similare