| Florin2345 a întrebat:

Buna seara, am un baietel de 1 an si 2 luni care s-a nascut cu suflu sistolic, la 3 luni dupa nastere a fost programat la un control.cardiologic,am avut ca diagnostic pleura pulmonara supravalvulara(din ce am inteles de la doctor valva nu seninchidea perfect) larga, dupa care am fos progrmati iar la varsta de 1 an,la control sa desoperit u usoara decalibrare a punctului ap,si ca diagnostic scrie STENOZA PULMONARA SUPRAVALVULARA, intrebarea mea ar fi de ce nu s-a mai zis nimic de problema cu valva, si de ce scrie la diagonstic stenoza daca doamna doctor a spus clar ca nu are stenoza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intrebarea dvs nu face nici un sens pe acest forum unde NU exista medici si nici persoane specializate care v-ar putea ajuta.
Mergeti la alti medici daca sunteti nemutumit de cum este tratat copilul, sau dati in judecata medicul care a gresit diagnosticul.
Sanatate multa!

| ioana748 a răspuns:

Ar trebui sa mai mergi la un alt medic si sa mai faca un control, apoi sa discuti fix pe aceasta tema si sa se puna un diagnostic diferențial corect.
De obicei valva nu se inchide corect in urma stenozei.
Dar este bine sa vorbesti cu doctorul absolut tot ce nu intelegi.
Cauta si a treia parere si cere toate informațiile, absolut orice te nelamureste.
Multa sanatate,