| Ionut_Stanciu_1985 a întrebat:

Am varsta de 16 ani si de o saptamana am o gripa si o raceala foarte aiurea, nu pot sa dorm deloc, asta e a 4 noapte in care nu pot sa dorm, am fost la medic, mi-a dat niste pastile si degeaba, mi-am cumparat somnifere si nu isi fac efectul, ajutati-ma va rog cei care stiu ceva!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Iti recomand un produs naturist pe baza de uleiuri volatile care a functionat in cazul meu: Canou, firma Dacia Plant. Ideea este ca trebuie sa te pazesti de frig, curent - cere la medic un certificat ceva pentru 5 zile. Daca secretiile nazale sunt apoase e posibil sa fie viroza, daca sunt ingrosate e probabil sa fie ceva bacterian. Nu prea se intelege de ce nu poti dormi, ti se infunda nasul, tusesti...

Răspuns utilizator avertizat
| alinadianaaa a răspuns:

Nu poti sa dormi din cauza gripei? ca nu inteleg de ce ai luat somnifere. Unele medicamente in combinatie cu somnifere pot determina reactii adverse grave.

| Ionut_Stanciu_1985 explică (pentru alinadianaaa):

Da, din cauza gripei, nu stiam ce sa fac, am ameteli si nu pot sa dorm deloc nici macar cu somnifere