| Zeyneph a întrebat:

(am varsta de 24 ani)! Am si eu o nelamurire... ultima menstra a fost pe data de 29 ianuarie. Pe data de 3 februarie am sangerat putin si am fugit la un consult ginecologic rezultatul fiind "i-ati buletinul si pleaca acasa, nu se vine la control pentru 3 fire de sange"...acum de 3 zile am o scurgere maronie( nu abundenta) -( anunt ca am o relatie si nu ne protejam deoarece ne dorim un copil), ma simt balonata si am stari de somnolenta pe parcursul zilei. A mai fost cineva in aceasta situatie sau cineva in cunostinta de cauza daca ar putea sa ma lamureasca?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un test de sarcina ar fi mai relevant, nu crezi?
Imbalonarea este de o mancare care iti da gaze, iar solmnolenta, probabil de la oboseala, dormit insuficiente ore, trezit peste noapte.

| GoldenZenith a răspuns:

Buna!

Scurgerile acelea pot avea mai multe cauze.

Ori esti la ovulatie (+ sau -)câteva zile.

Ori ai răcit putin datorită vremii.

Ori ai ceea ce se numeste "ultima menstra înainte de a rămâne însărcinată" sau menstruație falsa.

Test de sarcina!

Esti însărcinată daca: ai amenoree, faci pipi f des deși nu bei lichide multe, sânii sunt sensibili si dureroși, grețuri si senzație de greață la unele mirosuri etc.

| Gabriela_Serban_Si_1995 a răspuns:

Cu siguranta esti insarcinata asa mi s-a intamplat si mie. Sarcina usoara. Fa un test ca sa fii mai sigura.

| Zeyneph explică (pentru Gabriela_Serban_Si_1995):

Mersi. Luna trecuta mi-a venit pe 29... o sangerare la inceputul lunii... apoi acea scurgere maro, azi dimineata mi-a venit dar e o menstra maro. thinking Sa fie sarcina?

| Gabriela_Serban_Si_1995 a răspuns (pentru Zeyneph):

Asta inseamna ca ''te-a insemnat'' termeni vechi dar ciclul nu a fost in cantitate normala nu?

| Zeyneph explică (pentru Gabriela_Serban_Si_1995):

E cantitate mica acum! straight face