| Gexu a întrebat:

Antalcool plant si Antalcool.Care este diferenta intre ele? Care este mai bun? Am luat Antalcool azi (pret 13 lei) si nu stiu daca are aceeasi putere ca antalcool plant.Se poate administra fara stirea pacientului?(As dori sa raspunda si dna Brigaela pentru ca este prin preajma domeniului sa spun asa)Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| chakas a răspuns:

Antalcool plant este un produs natural 100% celalalt contine disulfiram este mai bun

| eu_6134 a răspuns:

Nu este vreo diferenta...si medicamentele astea nu fac decat sa distruga organismul si creierul celui care il foloseste

| eu_6134 a răspuns:

Eu am luat antalcol si nu face decat sa iti distruga ficatul si creierul.Te face sa te simiti ca o leguma.Deci nu exista medicament sa te faca sa nu mai bei.Eu zic ca este mai bine ca cineva sa bea decat sa incerce astfel de medicamente asta in cazul in care persoana bautoare ar fi de acord sa ia un astfel de medicament.
Pentru alte cazuri recomand un psiholog bun pentru ca totul tine de creier dar daca il distrugeti si pe ala cu antalcolul nu mai este nimic de facut. Este greu de inteles ca alcoolismul este o boala a creierului dar daca cineva vrea sa se vindece de alcoolism sau sa vindece pe cineva ar fi bine sa nu incerce cu astfel de medicamente ci cu medicamente antidepresive si un psiholog bun