anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, are ceva daca sunt racit si am facut un dus fierbinte? In casa e cald, dar dupa ce am iesit m-am 'congelat' laughing stiu ca asa e normal dupa ce iesi de la dus dar na..intreb si eu.mi s-a dezfundat si nasullaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ionelaSong3 a răspuns:

Nu n-are nimic, dimpotriva isi face mai bine!

| Petrus_Emanuel-Mihai_1988 a răspuns:

Sfatul meu e sa nu iesi afara din dusu fierbinte ca treci de la o temperatura innalata la una joasa brusca acasta se numeste soc termic temperatura normala e de 37, 5 grade iar de sub dus ai vre 37, 9 sau 38, 2 si riscul e sa faci pneomonie adica raceala la plamani de la 38.2 scade la 35, 9 si pot chiar sa si mori ca de multe ori o pneomonie nu da simptome de nici o natura medicala, mai bine bea un ceai fierbinte si stai in pat

| alexalupoaei a răspuns:

Nu are nimic dar ar fi indicat sa nu iesi la aer rece dupa dus, sa faci chiar o inhaltie cu ceai de musetel iei un paracetamol si direct sub plapuma in pat. vei transpira mult dar a doua zi te vei simti mai bine. multa sanatate