Si eu am aceeasi problema, medicul mi-a recomandat pe atunci sa astept pana la 18 ani sa fac si rinoplastie si de deviatie de sept.
Abu Baker se numeste domnul estetician din Bucuresti, e foarte bun.
Operatia are pret fix si cu zilele de recuperare petrecute la clinica, 2000 de €
Si ai de gand sa te operezi? Eu am mai mult de 18 ani.Din ce am inteles de la ultimul medic la fete se poate face operatia si dupa 16 ani, la baieti mai tarziu.Am auzit si eu despre acest medic diverse pareri, unele foarte bune iar altele mai putin bune.Ai discutat deja cu el?
Am fost la el la control, da.Mi-a explicat totul in detaliu, un medic foarte bun.Mi-a spus ca o sa imi faca nasul pe masura fetei, nu dupa anumite poze.
Da, am de gand sa ma operez la dansul, chiar m-a convins.Si eu am peste 18 ani, e aceeasi situatie.
Buna.Ti-am scris si in privat insa voi scrie si aici ca poate ii va fi de folos si altcuiva interesat/a pe subiectul asta.Am incercat sa programez o consultatie dar din pacate medicul Abu Backer a murit in anul 2019.Am vazut pe internet rezultatele operatiilor sale si sunt destul de frumoase.Sunt in cautarea altor medici atat in tara cat si in strainatate.
Mario1996 întreabă: