anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! aș dori să aflu răspuns la o întrebare... vă rog din suflet, duminica am căzut după scaun, m-am lovit la cap și mi sa despicat rana, nu am avut nici-un simptom nici până în ziua de azi, acum am început să am o durere ușoară de cap, dar în rest sunt bine, mă simt bine happy ce mă sfătuiți să fac? știu că nu sunteți doctori, dar vreau să știu dacă și DVS ați trecut prin astfel de situații, îmi doresc să mă liniștesc...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Cum s-a intamplat? Ai cazut de pe scaun si te ai lovit ai dat cu capul de ceva? Vreun zid ceva? Nu este bine sa stai asa, mergi la medic sa te panseze si sa faci o radiografie la cap sa vezi de ce ai dureri. Ce varsta ai? sanatate.

| VivianaVioleta a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu, de calorifer... nu am nici-un simptom, nimic, acum am decât o ușoară durere de cap, 49 de ani... am

| VivianaVioleta a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Doar cu capul de calorifer, 49 de ani.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru VivianaVioleta):

Multa sanatate merge ti la medic, scuze ca v am vorbit la per tu, dar a m vazut scris 1996 si de aceea. Multa sanatate va doresc.