Pot fi o multime de cauze. Oxigenare slaba, de la lipsa de miscare si efort intelectual; acumulare de toxine in sistemul nervos; probleme cu pancreasul sau ficatul; probleme cu plamanii sau inima. Mancaruri grele, greu digerabile, prajeli. Toxine in sistemul digestiv. Si altele.
Poate fi anemie, lipsa de calciu,, lipsa de vitamine sau minerale... cel mai bine e sa faci cateva analize sa nu iei tratament dupa ureche
Rocky ai deja o problema, incearca mai intai sa o tratezi pe aceea apoi observi schimbarile
Daca mananci multe dulciuri s-ar putea asta sa fie problema, pentru ca glicemia iti creste, ai energie o perioada, apoi brusc scade si te simti obosita si fara vlaga si vrei sa dormi.Asa eram si eu si am mai lasat dulciurile desi am zile in care mananc 2-3 ciocolate pe zi sau diferite dulciuri mai ales finetti sau nutella.Stiu ca de aici rezulta foarte usor o forma de diabet. Daca mananci dulciuri fa-ti un program si mai redu din ele.
Anemie sau o cadere de calciu poti avea.Ia niste vitamine si calciu, mananca fructe si legume si eventual fa-ti un set de analize sa vezi ce ai.
Sau poti fi extenuata. Odihneste-te mai mult, cand simti ca esti obisita si poti dormi, culca-te ca iti face bine.
Sincer nu am mai mancat dulciuri de cand aveam 10 ani deoarece acum nu imi mai place ciocolata. Legumele nu le manc deoarece nu prea imi plac, rar manc asa ceva ca nu am ce face dar si atunci ma stramb . Fructele nu pot sa spun ca nu imi plac dar. de exemplu : portocala / marul / para. si inca cateva. mie rau de la ele . ( deoarece au acid sau cum se numesc :-s ). Ceaiul il beau fara zahar .
Uite am ramas 3 zile acasa nu am mers la scoala deoarece nu m-am simtit bine si am dormit incontinuu si tot obosita sunt . O sa ma duc din nou iar la doctor sa vad acum ce mai am .