| eandra a întrebat:

As dori sa stiu cam care este, estimativ, timpul in care o persoana se recupereaza dupa pierderea cuiva drag? Sunt 4 luni de cand a murit bunica mea,langa care am petrecut fiecare zi din viata mea,si inca nu imi revin. Am acceptat la inceput atacul de panica,frica,dar chiar si dupa atata timp,nu e nicio schimbare in starea mea. Toti membrii familiei au trecut peste, doar eu am ramas, la fel ca in prima zi...De cand s-a intamplat,nu mai am nopti linistite deloc, nu mai e nimic in viata mea la fel, si simt ca nu stiu cum sa imi gasesc linistea de care am atat de mult nevoie...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Veme a răspuns:

Pai, la cum pui problema, o sa-ti ia 3 ani sa nu te mai gandesti, si mereu va fi o durere cand iti vei aminti si cand o sa fii mai in varsta.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Niciodata o astfel de rana nu va fi vindecata complet iar 4 luni nu este chiar asa mult. E greu de spus cat timp iti trebuie tie personal ca sa treci peste asta fiindca difera mult de la om la om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate estima un anumit timp pentru durerea trecerii in nefiinta a unei persoane dragi langa care am copilarit...totusi e bine ca aceste rani(profunde la inceput) sa se vindece treptat...desi amintirea ramane!

| ionutalex13 a răspuns:

Cand e vorba de un deces nu exista o anumita perioada de timp pana te recuperezi. legatura dintre nepoti si bunici este unica.si eu am fost crescut de bunicul meu si stiu cum e cand pierzi o persoana draga.cu timpul o sa accepti realitatea.asa e normal sa fie.este un ciclu absolut normal.trebuie sa intelegi asta.cu totii murim mai devreme sau mai tarziu.asta nu inseamna ca e si usor.gandeste te ca s a dus intr un loc mai bun