| Laterhater01 a întrebat:

Bună seara! Aș dori să știu ce e de făcut în următoarea situație: în urma cu o săptămână am început sa ma confrunt cu usturime și mâncărime în zona intimă, dar și un tip de secreție vaginala "brânzoasă". Apoi mi-a venit menstruatia și totul părea sa fi revenit la normal, fără mâncărimi și secreții. Dar acum, la câteva zile de la menstruatie, am un alt tip de secreție galben-verzuie( se elimina de 1-2 ori pe zi). Vreau sa știu o părere, dacă s-a mai confruntat cineva cu așa ceva și ce ar trebui să fac mai departe!
P.s. țin să precizez ca nu am avut niciodată contact sexual cu nimeni!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deja este infectie sau boala cu transmitere sexuala.
Urgent la ginecolog pentru analize citologice si tratament adecvat, ca nimic sanatos nu-i galben-verzui.

| ioana748 a răspuns:

Trebuie sa ajungi la doctor.
Pana atunci spala te cu apa cu bicarbonat. Bea o jumatate de linguriță de bicarbonat la un pahar de apa, dimineața, vreo două saptamani.
Foloseste pentru igiena intima gel special pentru acel loc nu alte sapunuri.
Trebuie sa te hidratezi corect, sa bei ceaiuri, de galbenele, coada calului, coada șoricelului.
Sa mananci dietetic cateva zile, mai ales iaurt.
Cumpără de la farmacie ceva ovule.
https://xmed.ro/......s,vaginite
Sanatate,

| GigantCiocan69 a răspuns:

Hai sa ai contact sexual cu mine ca de aia face miju asa