Am facut sport de performanta 4 ani, iar acum dupa 2 ani dupa ce m-am lasat nu sunt in stare sa alerg 1 km fara sa fac pauza iar dupa aceea imi vine sa vomit si mie
Zic sa te lasi de fumat, sau sa fumezi mai rar, din cate stiu eu, fumatul si sportul nu prea merg impreuna, cel mai bine du-te la un medic, bafta!
Simti greata dar nu poti sa versi deoarece stomacul tau nu ii place ceva, poate fi de la tigari in special, nu e o boala, cred, dar si mie mi s-a intamplat cateodata cand eram obosit si nemancat. Incearca sa dormi minim 9 ore pe zi si mananca multe fructe o sa te ajute. Nu manca foarte mult dulce poate sa apara din nou senzatia de greata. Relaxiazate si tu putin, nu fi stresata si nu mai fa efort foarte mare. Mai pe scurt odihnestete. Poti sa-ti faci si niste analize sau sa mergi la un doctor ca sati recomande ceva. Dupa mine nu e ceva grav si mie mi se intampla la fel dar acum am grija. Si cel mai important lasa tigarile ca asta te afecteaza mai mult. Succes, sper ca te-am ajutat.
Multumesc de sfaturi. Am sa incerc si daca tot nu-mi trece. apunci am sa fac un control medical. O seara cat mai buna!
Si tie, sa te faci bine. Succes pe mai departe