Buna numele meu e Vlad C. si sunt stagiar. Specialitatea mea va fi ORL, dar. fii atenta ce-ti spun acum. Bei 2l minim pe zi ceai cozi de cirese sau matase de porumb, tii regim in functie de analizele de laborator. te duci la doctor imediat, daca faci febra o dai in insuficienta renala sau mai rau. ok? te sperii fiinda nu-i de joaca. tinete departe de frig si intodeauna sa-ti protejezi spatele si fundul de rece. Ai ameteli pentru ca nu esti hidratata cum trebuie si probabil si fumezi, daca da oprestete acum. Ai fost diag. cu microlitiaza renala asta e "nisip la rinichi". esti fata esti mai norocoasa decat genul masculin la care tratamentele actioneaza mai in timp. Spune-i doctorului sa-ti rescrie reteta de atunci. o sa iei rovatinex zilnic timp de 3 luni. apoi repeti analizele. Te rog copila ai grija de tine. Si in legatura cu inima. stai linistita e de la tensiune nu e nimic in neregula cu ea.boala te oboseste rau sa stii. Txt msg me daca vrei mai multe informatii.
Bună.
Sfatul meu este să repeți analizele, ecograf adominalo-pelvian, etc. și dacă este nevoie de internare, nu ai ce face. Rinichii sunt periculoși dacă nu ai un diagnostic diferențial la timp.
Consumă sfeclă roșie, este antianemică.
Pa, pa.
Am sa repet din nou analizele, ecograful si toate celelalte. Am nisip la rinichi ( asa mi-a spus atunci doctorul ). nu imi place sfecla rosie . Mie rau de la fructe, legume .
Bună.
Și atunci ce Doamne iartă-mă mănânci? Ești alergică la ele sau te îndopi numai cu prostii?
Bea ceai diuretic pentru eliminarea nisipului, pe viitor se pot transforma în calculi renali (pietre) și nu cred că asta îți dorești.
Și încă ceva: învață să mănânci.
Pa, pa.
Nu manc prosti . Mananc doar cereale ( rar ), pateu, margarina, crenwusti, pireu si supa la plic :-s.
Beau ceai de musetel sau de cirese deoarece asa mi-a spus doctorul sa beau sa elimin nisipul. ( 2 litri pe zi ). eu nu beau ceaiurile cu zahar ca nu imi place . infine. .
Bună.
"pateu, margarina, crenwusti, pireu si supa la plic :-s." astea nu sunt bune pentru tine!
Mă repet, învață să mănânci!
Pa, pa.
De ce nu sunt bune, deoarece doctorul mi-a spus ca pot sa manc orice
Si in primul rand nu am de ce sa invat sa manc deoarece, cand mie foame manc ( cele de sus. bine nu tot timpul aceeasi mancare [-x ). si ++ eu am dat doar niste exemple mai sus ..
Bună.
Offf,... grea ești de cap!
Tu compari supa la plic cu cea făcută în casă? Margarina care este extrem de nocivă!
Pateul și crenwusti știi ce conțin cu adevărat?
Mama ta nu știe să gătească cât mai sănătos? Voi pe ce lume sunteți?
Eu nu spun să nu mănânci când îți este foame, dar trebuie să mănânci cât mai sănătos.
Este sănătatea ta în pericol prin neglijența mamei.
Sănătate și o noapte liniștită.
Pa, pa.
Ce oamenii puteti fi si voi? ce lume rea doamne .
Mama e moarta Tata e mort . multumiti acum ?
lasati-ma in pace va rog . multumesc pentru nimic .
Bună.
Domnișoară, nu suntem răi dar pe tine cine te crește acum, sincer?
Stai la cămin?
Pa, pa.
Hai mai lasa-ma . nu stau la camin. stau singura .
Bună.
Stai singură? Nu prea cred!
Învață să-ți gătești, nu să mânânci supă la plic și alte bune alimente!
Cu banii cum stai? Cum te descurci?
Tu chiar ne crezi proști?
Hai să ne oprim aici!
Este bine că ai șters jignirea adusă nouă, stagiarule @DrMaybe, așa să vorbești și cu pacienții...
Pa, pa.
Gatesc dar foarte rar ca nu prea am timp ( scoala / lucru ). Sincer nu am de ce sa prostesc lumea. daca asta crezi e problema ta clar?. Daca nu crezi ca stau singura asta este hai mai lasa-ma . si in primul rand nu am sters nimic !
Bună.
Am făcut referire la cel căruia i-ai dat funda, mai lasă-mă că ești grea de cap când citești?
"Este bine că ai șters jignirea adusă nouă, stagiarule @DrMaybe, așa să vorbești și cu pacienții..."
Clar să-ți fie ție, nu mie!
Pa, pa.
In primul rand. tu ai scris primul si dupa aceea el. si am dat funda doar asa de plitiseala. doar nu te deranjeaza :O?
Hai lasa`ma ca acum nu am timp ca trebuie sa ma pregatesc sa ma duc la lucru .
Bună.
Mă deranjează prostia cu care insiști!
Nu-mi pasă de fundă!
Pa, pa.
Eu nu insist cu nimic. aa si sa nu uit sa te intreb. tu stai inca pe bani lui mami si alui tatii?
Bună.
Uite cum stă treaba: eu mamă nu mai am de doi ani, tata are un cancer de prostată cu metastaze osoase (dacă știi ce e aia), iar eu sunt salariată. Sunt mai grea decât tine și fizic și intelectual, da?
Ți-am spus să te oprești în prostia ta și nu mai trimite în privat ce vrei tu și aici postezi la mișto, da?
Acum nu te mai grăbești la serviciu?
Unde oi lucra tu, nu știu!
Ajunge!
Pa, pa.
Nu stiu unde am scris ca ma grabesc. " Hai lasa`ma ca acum nu am timp ca trebuie sa ma pregatesc sa ma duc la lucru "
Si in primul rand nu fac misto ca nu am de ce
Si in primul rand nu ti-am cerut parerea lucru la babysitter sa fi multumita :*!
Eu nu ti-am spus sa comentezi sau sa spui ceva .
.
Doctorul mi-a spus ca am nisip la rinichi . si mi-a dat atunci cand am iesit din spital un tratament de 2 saptamani dar am renuntat la acel tratament deoarece imi era rau si nu ma simteam bine. ( pastile ).
Daca te simti rau de la ele, doctorul e obligat sa iti schimbe tratamentul. Exista mai multe tratamente pentru o singura problema.Doctorul trebuie sa mai incerce si alte tratamente. Daca vrei sa incerci ceva NATURAL. Ceaiul de patrunjel este excelent pentru problema ta! Sa il faci concentrat:*
Nu te mai panica, mai ales daca esti tanar-tanara, pentru ca ai sa te vindeci.Trebuie sa ai grija mai multa de rinichii tai. Daca vrei ma pot interesa sa vad ce alimente naturale poti consuma pentru nisip la rinichi
Da stiu ca este obligat dar da-ti seama am stat cu perfuzi atatea zile de mi-e scarba de tot .
numai doresc medicamente ca le dau afara . etc .
Prefer ceaiul de musetel .
Stati linistit/a. Oricat de bolnava as fi stiu ca am sa ma vindec daca doreste cineva si + daca merit. Uneori cred si simt ca nu merit absolut nimic deoarece daca meritam nu aveam aceasta boala nu? Ori judec gresit acum, habar nu am sincer.
Oricum sunt tare si trec peste totul si zambesc inainte ca alti sa vada ca nu imi pasa de suferinta mea sau de boala pe care o am sau de alceva ( nu cred ca intere pe nimeni ). dar na invidia e mare . :*.
In cazul tatalui dvs., va recomand o schema de tratament naturist cu produse gemoterapice. Astfel, dimineata se vor lua 50 picaturi tinctura mladite de merisor (cu efect dezinfectant asupra tractului urinar), la pranz, 50 picaturi mugur de plop negru (cu efect antiseptic, este cunoscut si sub numele de propolis vegetal) si seara 50 picaturi iarba neagra (cu efect dezinfectant si diuretic). Preparatele gemoterapice se vor administra cu 30 minute inainte de masa. Pe langa acestea, este bine sa consume 1, 5-2 litri de lichid zilnic si sa reduca consumul de sare. Multa sanatate!
Sincer nu stiu ce sa spun. eu sunt fata adoptata , parintii mei sunt sus in Cer . daca te referi la tatal meu . ( stiu ca am 19 ani dar gandesc ca un copil de 12/13 ani )
Sincer nu cred ca daca m-as apuca sa scriu tot ce cred eu, te-as convinge si nici unul din noi de pe TPU. Ar fi bine sa te duci la doctor sa-ti faci analizele si in functie de rezultate sa te adaptezi. Daca e nevoie sa mananci nu stiu ce, numai ca sa te faci mai bine, pai asa ar trebui sa faci. Poti consulta si un psiholog pentru aceasta problema. Bafta!
TPU. eu ies deoarece nu ma simt bine . griji de voi noapte buna si multumesc de raspuns .
Hm... durera de cap poate fii din cauza oboseli, dar ca tie grata... Deci cred ca (tii gure de slabire) ti-ai distrus prea multi neuroni si este greu sa-i refeci, esti foarte obosita
Nu tin tura de slabire, deoarece arat destul de bine la varsta mea, cred. ( am 19 ani, 45 kg si 1, 59 inaltime ). Recunosc un singur lucru nu mananc foarte mult deoarece nu pot sa manc atat demult. si ++ stau maxim 2 ore sa manc . ( manc foarte incet ). sunt chiar si acum foarte obosita , m-a luat o durere si de spate + respir si greu .