| VasileBogdan a întrebat:

Buna seara.
As dori sa va intreb, eu iau niste proteine, sterol complex chestii trestii.Fac sala de 3 ani.
As dori sa iau hepatoprotect spuneti-mi va rog daca stiti am nevoie de analize sau recomandarea doctorului? sau il pot lua doar cum scrie pe prospect? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Natural sterolul n-are mari efecte secundare dar eu iti zic (asa, pentru linistea ta sufleteasca) sa faci niste analize inainte sa apuci sa bagi comprimate cu duiumul in tine plus ca daca n-ai avea nevoie atunci de ce sa dai banii de pomana
eu imi fac analize (bine, le faceam si inainte de sala) regulat pentru ca oricum asa e normal si pentru ca pur si simplu n-am incredere in producatorii de orice fel (dar asa sunt eu)

1 răspuns:
| Cosmin86 a răspuns:

Nu are rost sa iei hepatoprotect daca n-ai probleme.

Vorbeste cu un medic sportiv si fa-ti niste analize ( oricum analize trebuie sa-ti faci in fiecare an ).