| Blein a întrebat:

As dori si eu niste sfaturi si o dieta in privinta greutatii mele. am 90kg, 1, 80 inaltime si 21 ani... Sunt gras doar la burta in rest mainile sun subtiri. O dieta imi poate recomanda cineva? usoara, grea. nu conteaza! Va multumesc, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dietele astea reduc metabolismul si cresc senzatia de foame ce minunat nu, fa sport, manca proteine si scapi de probleme, vrei un program de sport acasa?

| Blein explică (pentru RAY):

Nu neaparat acasa, si la sala chiar! cum stii, dar sa fie bun si folositor. danke

| RAY a răspuns (pentru Blein):

Fii atent, isi dau o dieta foarte buna asa buna ca a innebunit comunitatea stiintifica in ani 60 in usa un om de stiinta el se ocupa cu boli de inima a propus proteinele ca sursa isi dai seama isterie, nebunie aia erau grasi, e in timp din pacate a murit s-a dovedit ca avea dreptate, proteinele
1 reduc senzatiade foame
2 slabesc pentru ca organismul arde grasimi daca nu-i dai carbohidrati, isi dai seama si eu eram sceptic cum naiba sa slabesti mancand carne faza e ca tine de 2, 3 mai mult decat un crabohidtrat si slabeste de 2 ori mai mult, problema e constipatia ceai verde se rezolva
isi voi trimite un program foarte bun pentru slabit dar si greu prin mesaj