| andreea1984 a întrebat:

Buna seara,as dori și eu o informație daca se poate, eu de 5 luni de zile sufăr de tulburare anxioasa dobândită în urma decesului tatalui, in prezent pe tratament cu anxiar 1/2 dimineața, 1 seara și paxetin 1/2 seara, eu as dori sa renunț la jumătatea de anxiar pe care o iau dimineața și fetele de la farmacie mi au recomandat sa iau ceva pe baza de plante 5htp de la Secom.Intrebarea mea este:exista vreo interacțiune între acest medicament și ceea ce iau eu? vă mulțumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

NU face nicio modificare în schema de tratament de capul tau.
NU asculta nici măcar de farmaciste, n au nicio specializare pe psihiatrie.
Discuta doar cu medicul care ți-a prescris aceasta schemă, și totuși de ce ai vrea sa renunți?
Te simți bine, așa i?
Vei renunța când medicul va decide că ești ok, altfel simptomele, vor reapărea și vor fi mai agresive și mai dificile de tratat.
Iar renunțarea la orice medicament de genul, se face printr o schemă regresivă nu așa hocus pocus.

| andreea1984 explică (pentru DovleacTurbat):

Buna ziua, bineînțeles că am vb cu medicul, dansa mi-a spus că dacă mă simt mai bine pot renunța la cea de dimineață, urmând ca treptat sa înjumătățesc ce iau și seara

| DonEnnioSalieri a răspuns:

Nu, poti lua linistita.
Sunt foarte putine suplimente alimentare ce pot interactiona cu medicamentele.
Daca citeai ingredintele iti puteai da seama singura ca nu are legatura

| andreea1984 explică (pentru DonEnnioSalieri):

Mulțumesc frumos, am citit prospectul, doar că am am văzut și alte păreri pe forum și am vrut sa fiu sigura