anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.as vrea sa stiu cum pot trata petele rosii de pe fata care imi ies cand sunt stresata? ce crema trebuie sa folosesc? am o ten fff sensibil si uscat.folosesc doar crema hidratanta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu am patit o data sa am fata foarte iritata de plans(deces in familie). Pe unde mi-au curs lacrimile si s-au uscat pielea era ca smirghelul de aspra! Am incercat cu diverse creme, cu spalari cu musetel, cu hidratare cu masca de castraveti, dar nu a mers.Am cumparat de la naturisti o crema de nalbe pentru leziuni ale pielii si mi-a trecut.

| Kassandra1408 a răspuns:

In primul rand, cel mai bine este sa te demachezi cu un produs pentru tenul sensibil - apoi, urmeaza tonifierea - produsele se gasesc in farmacii- ti le recomand pe cele cu apa termala- fac minuni- o crema f buna este cea cu miere si spirulina sau cea cu galbenele happy Sper ca totul sa fie ok. O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mon dieu, tu a comparu? comment'appelle tu? dite moi, please.