| Castanul a întrebat:

As vrea sa va intreb cat timp o sa mai am binecunoscutele cosuri pe corp? Cat pot sa mai tina? Am cosuri de la varsta de 10 ani si acum am 16. Nu s-a intamplat nimic,m-am dat cu tot felul de creme,solutii, NIMIC.Deja 6 ani mi se pare suficient. Daca puteti sa imi dati o solutie sau un raspuns v-as fii recunoscator.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SimonaQs a răspuns:

Du-te la dermatolog. Va trebui sa mai astepti cativa ani buni. Inca esti la pubertate si nu ai cum scapa de cosuri. Si unii adulti au cosuri. Depinde si de hormoni care sunt produsi in corp.
Suntem de-o seama si ma pot multumi ca imi iese cate un cos din joi in pasti, in rest nu am nici un cos. happy

| ion1731 a răspuns:

Virsta pubertatii+ genetica fiecaruia- solutii anticosuri nu-s.
p.s prietena ai? ca la inceputul "virstei "de maturitate cosurile dispar happy

| DeliaDelii a răspuns:

Depinde de fiecare eu am de la 14 cam asa si acum am aproape 18 dar nu dau semne sa dispara doar periodic si asta ma dispera dar nu am ce face...

| RuxyyyyyyForeverr a răspuns:

Bine e si varsta dar incearca crema Gerovital Plant e foarte buna.Si eu aveam foarte multe cosuri dar dupa ce m-am dat cu crema asta mi-au trecut.O gasesti la farmacii nu costa mult vreo 16-19 lei. Bafta