| angelica1234 a întrebat:

As vrea sa va intreb ceva ..ma tot stresez din cauza asta. acum vreo ora mi-a cazut o unghie de la picior. Asa pur si simplu fara sa am durere. m-am panicat ingrozitor. Nu stiu ce se intampla, ati putea va rog sa imi spuneti oare de ce mi-a cazut? multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| bogdanmihai469 a răspuns:

S-ar putea sa-ti fi picat ceva pe ea sau sau poate te-ai lovit la ea dar stai liniștita ca o sa creasca la loc

| MihaelaDart a răspuns:

Ori te-ai lovit la deget, ori din cauza incaltamintei (mai ales pe timpul iernii se intampla asta) ori o fi fost bolnava (nu trebuie sa simti ceva dureri) si asta a cauzat caderea ei... Oricum iti va creste alta noua! De multe ori mi s-a intamplat asta, chiar si in momentul e fata am o problema la unghie, din cauza incaltamintei, unghia mi s-a ondulat un pic si cea noua o impinge pe cea bolnava...