Si eu am aceiasi teama. Nu am fost intepata de albine pana acum, dar ma feresc deoarece in momentul in care sunt intepata de un tantar se umfla toata zona, deci clar ar fi o problema mult mai mare cu albinele. Un test pentru alegii este foarte simplu si destul de ieftin fiind eleva. Mergand la medic vei avea o siguranta.
Cat despre intamplarea povestita intr-adevar ai avut o reactie alergica la intepatura, gandeste-te inainte sa-ti cumperi singura remedii ca serul acela este tot pe baza de venin de albine ca orice ser anti-venin. Deci mai bine te feresti cat poti de albine si in caz de ceva mergi repede la doctor nu-ti cumpara tu dupa ureche. pup
Daniela nu a fost viespe ca a lasat acul in piela l-am scos la vreo 3 zile.
Atunci cine stie pe unde si-o fi bagat acul inainte de a te ataca
Alergiile pot aparea in timp din cauza factorilor de mediu.In mod clar esti alergic, si trebuie sa te feresti de ele.Acea injectie o poti cumpara de la majoritatea farmaciilor, e bine sa ai una la indemana. Nu este foarte scumpa, in functie de brand, costa cam 20 de lei.
Si albinele au venin.iar viespea nu te inteapa decat daca o intarati. albinele sunt mai maniace