| burnik a întrebat:

as vrea si eu sa stiu daca sunt alergic la intepaturile de albine, am fost mereu intepat de albine si viespi pana acum 2 ani cand o albina m-a intepat de fata si in cateva secunde am vomat si am inceput sa ametesc ingrozitor si respiram foarte greu, m-am dus in 2 min la medic si mi.a bagat in vena nu stiu ser si mi, a trecut... de atunci nu am mai avut contact cu niciuna. tin sa va spun ca am fost intepat de mic de albine si chiar si de fata si nu am avut niciun simptom de alergie pana in acel moment. atunci aveam 15 ani si acum am 17! Funda la raspuns corect!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anna333 a răspuns:

Si eu am aceiasi teama. Nu am fost intepata de albine pana acum, dar ma feresc deoarece in momentul in care sunt intepata de un tantar se umfla toata zona, deci clar ar fi o problema mult mai mare cu albinele. Un test pentru alegii este foarte simplu si destul de ieftin fiind eleva. Mergand la medic vei avea o siguranta.
Cat despre intamplarea povestita intr-adevar ai avut o reactie alergica la intepatura, gandeste-te inainte sa-ti cumperi singura remedii ca serul acela este tot pe baza de venin de albine ca orice ser anti-venin. Deci mai bine te feresti cat poti de albine si in caz de ceva mergi repede la doctor nu-ti cumpara tu dupa ureche. pup

| burnik explică (pentru Anna333):

Sunt baiat laughinglaughing la mine nu se intampla nimic cand ma inteapa un tantar nu se umfla deloc.am cumparat flonidan e bun de cv?

6 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Asta o fi fost viespe, cu venin

| burnik explică (pentru danielaxyz):

Daniela nu a fost viespe ca a lasat acul in piela l-am scos la vreo 3 zile.

| danielaxyz a răspuns (pentru burnik):

Atunci cine stie pe unde si-o fi bagat acul inainte de a te ataca

| valentingb a răspuns:

Alergiile pot aparea in timp din cauza factorilor de mediu.In mod clar esti alergic, si trebuie sa te feresti de ele.Acea injectie o poti cumpara de la majoritatea farmaciilor, e bine sa ai una la indemana. Nu este foarte scumpa, in functie de brand, costa cam 20 de lei.

| Anna333 a răspuns:

Si albinele au venin.iar viespea nu te inteapa decat daca o intarati. albinele sunt mai maniace laughing