| marianpurdea a întrebat:

Buna seara
Astazi am fost la baltă cu niste prieteni si nu am stat asa mult, m-am bălăcit si eu putin 10-15 minute si cand sa ies, ma ia asa o ameteala mica, ignor si ajung la masină, nu stau bine un minut si ma ia ameteala grav si vad din ce in ce mai negru in fata ochiilor, poate fie un efect secundar al medicamentelor xanax/serlfit sau o tulburare de anxietate? sau doar o mica insolatie, asa ameteala si sa vad negru in fata ochiilor in viata mea nu mi s-a intamplat si ma gandesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Poate fi o combinație intre factorii descrisi de tine.
Totusi, daca iti mai este rau mergi sau suna la urgenta.
Posibil sa fi fost doar o cadere de moment.
O cura de multivitamine si minerale ar fi binevenite.

| marianpurdea explică (pentru ioana748):

M am gandit si la insolatie

| ioana748 a răspuns (pentru marianpurdea):

Da,eu am patit o data faza cu negru in fata ochilor de la insolatie.
A fost cam nasol.

| Nonameagain a răspuns:

Daca inca ametesti, mergi la urgente. Nu e gluma.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Cauzele pot fi și ce ai menționat tu, medicamentele pe care le descrii pot cauza amețeli și senzații de rău, anxietatea și insolația la fel. Ce ar trebui să faci este să îți consulți medicul de familie. Până atunci încearcă să ai grijă de tine, nu te mai expune la soare o perioadă, continua să îți iei tratamentul (pana când doctorul îți spune să îl oprești), hidratează te, odihnește te și mănâncă bine! Multă sănătate!