anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am strans cam tare un san si a inceput sa curga un lichid (asemanator cu apa ) dar am si burta cam tare in ultimul timp si ma doare cand apas pe ea. Este posibil sa fiu insarcinata in ultimele 2 luni am facut sex neprotejat (fara ejaculare interna) cu prietenul si ne temem sa nu fi ramas insarcinata?

Si totusi acel lichid care imi curge din sani ( doar atunci cand strang foarte tare si ma doare foarte tare ) este posibil sa fie un inceput spre lapte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| violetaosuna a răspuns:

Testurile din tara sunt o porcarie eu mi-am facut un test de sarcin si a dat negativ si acum am un baiat de 3 ani l-am cautat forte mult si este sanatos asa ca iti spun ca esti insarcinata

8 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa faci un test de sarcina ca sa fi sigura.

| Dianaa94 a răspuns:

Pai cam da.Nu ti-ai facut testul?

| eXtreme21 a răspuns:

Pey cumpara-ti un test de sarcina, ca sa scapi de suspiciuniwinking

| Ecea a răspuns:

Scarbos articol.

| Cioxan a răspuns:

Pai doar tu stii ce s-a intamplat in "interiorul" tau! du-te la o farmacie si cumpara un test de sarcina! e simplu de folosit si aflii scapi de aceasta intrebare happy! funditabatting eyelashes

| Papusik a răspuns:

Da am facut 3 teste si au dat negative...sad

| PrecioussGirl a răspuns:

Atunci du-te la ginecolog.

| tuGatita a răspuns:

Mergi la un ginecolog ca s-ar putea sa ai o infectie. repede pana nu se agraveaza