| larisainsk a întrebat:

Bună seara, astăzi de dimineață am sesizat niște dureri în zona exterioara a vaginului, în stânga să fiu mai exactă, inițial nu am băgat de seamă crezând ca este doar de la lenjerie... ca este prea mică sau prea strâmtă. Dar acum am observat ca sunt puțin umflată, mai exact un fel de bubițe, 2/3 aflate una lângă alta, nu au absolut nicio culoare, iar de durut nu mă dor decât dacă apăs puțin pe ele. Nu înțeleg ce sunt și de la ce. Țin să menționez ca mi am început și viața sexuală

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este o boala cu transmitere sexuala. Mergi urgent la medicul gineoclog pentru investigatii medicale si tratament, atat pentru tine cat si pentru barbatul cu care ai facut sex neprotejat si care te-a infectat.
sanatate multa!

| recedaniel1 a răspuns:

De la infectie vaginala, mergi la medic