Buna da s-ar putea sati întârzie un pic dar până atunci daca ai dureri bea un ceai de coada șoricelului sau ia un Nurofen forte daca nu îți vine nici în următoarele zile dar ai in continuare dureri te sfătuiesc să te duci la un medic ginecolog sper că teama ajutat îți doresc multa sănătate.
Ciclul menstrual cica devine regulat dupa 1 sau 2 ani dar eu nu dau dreptate la asta. Poate sa vina intr.un interval de 28-35 zile. Uite spre exemplu eu am ciclul de vreo 4-5 ani si in ultimul timp e neregulat. Gen intr-o perdioada de 37 zile, urmatoarea dupa 39 zile, urmatoarea doar in 31 zile, etc. Nu trebuie sa te ingrijorezi. Plus sa luam in seama ca aprilie are 30 de zile.
Da, curând îți va veni. Nu-ți face probleme, nu este regulat dacă ești și virgina mai ales. Igiena este foarte importanta.
Nurofenul saua lte medicamente gen algocalmin si ala ma ajuta nu intarzie menstruatia?
Eu sunt virgina dar ma refeream daca pot lua medicamente cand am dureri sau astea il va intarzia si mai mult?
Nu am zis ca nu esti virgina. Pai, poti lua Brufen. E bun, cel putin asta e parerea mea. Brufen 400 mg.
Nu au cum, ele doar iti amelioreaza (reduc) durerea.