| Alexandru7890 a întrebat:

Bună seara! Aveți idee de ce mi se intampla problema asta? Dorm de la ora 12 noaptea chiar și 1 noaptea pana la 6 7 dimineața.La scoala sunt obosit, mă doare capul si na ia ameteala și uneori am palpitații dacă stau mult în picioare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Cataabsvcdnsbsh a răspuns:

Culcate la 5 dimineața, un sigma adevărat se culcă 1-1.5 ore noaptea

| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa somnului de noapte iti afecteaza ireversibil creierul, de aici si oboseala asta, durerile de cap, declansarea bolilor psihice samd.

Culcarea trebuie sa se intample la cel tarziu ora 22, fiindca serotonina si melatonina (2 hormoni vitali creierului), se produc numai cand dormim intre orele 22 seara si 2dimineata.
Lipsa acestor 2 hormoni vitali creierului duc la declansarea problemelor psihice, care incepe cu: ameteli, dureri de cap, depresie, atacuri de panica, anxietate si daca se continua dupa mai multe luni de lipsa a somnului, boala continua sa evolueze spre paranoia, schitofrenie, diabet, cancer.