| Jigokunokishi a întrebat:

Buna seara, azi am fost la dentist si mi-a pus 3 plombe in partea de sus, a treia era doar i micuta carie oprita. Mi-a facut anestezie in ambele parti ale gurii. Dupa vreo 2 ore de la terminarea lucrarii, dupa ce a trecut amorteala, am mancat si dupa un timp a inceput sa ma doara partea de sus a curii in zona dintilor plombati. E normal? Va trece de la sine durerea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| teo530 a răspuns:

Nu este deloc normal. Încearcă să mănânci numai în cealaltă parte sau deloc și scoate-ți mâncarea de acolo, iar daca te doare rău ia-ți un Nurofen și du-te urgent înapoi sau ziua următoare.Bafta

| alessia5158 a răspuns:

Este normal sa apara o durere la masticatie ---mai ales dupa ce trece efectul anesteziei. Dintii sunt formatiuni vii care reactioneaza la trauma la care au fost supusi!