| Denisandreea214 a întrebat:

Azi am inceput sa ametesc, sa tremur din cap pana-n picioare fara oprire si sa imi fie foarte cald...imi poate spune cineva de ce? Sau ce am avut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raduivn a răspuns:

Panica,
Stres intens
Lipsa calciului in organism
Se pare ca ai avut un atac de panica. (Probabil) Nimic grav, dar e bine sa mergi la un consult.
Toate bune!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din cauza lipsei somnului de noapte si a privarii coprului si creierului de 2 hormoni vitali functionarii sanatose a corpului, hormoni (serotonina si melatonina), care se produc NUMAI cand DORMI si numai intre 10 si 2 noaptea.
culcandu-te noapte de noapte dupa miezul noptii, acei hormoni nu se mai produc, iar corpul sufera, aparand probleme grave de depresie, anxietate, in stadiu avansat chiar neurologice, hormonale samd.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cadere de calciu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stare de lesin.

| mihaicelsfant a răspuns:

Cadere de calciu cred.

| Florin149 a răspuns:

Ai facut ceva inainte de aceasta intamplare? Sport/etc...

| Denisandreea214 explică (pentru Florin149):

Nu...pur si simplu stateam in banca...si a inceput deodata sa tremur