| shobby10 a întrebat:

Azi noapte m-a batut un baiat... Mi-a dat cu un pumnal in falca stanga. Ma doare magilarul FOARTE rau si mi s-a indoit cativa dinti? Durerea imi va trece daca nu ma duc la doctor? Pentru dinti trebuie sa port aparat dentar? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xButterflyxX a răspuns:

Du-te mai repede la doctor, pentru un control, ar putea fi ceva grav.straight face ai grija.

2 răspunsuri:
| sasljllaf a răspuns:

De acum inainte sa nu te mai iei la bataie cu baietii.Si da, ar trebui sa te duci la un doctor. Daca dintii sunt strambi nu strica sa mergi si la dentist.O seara placuta! Pa!

| shobby10 explică:

Am fost astazi la doctor pentru ca se umflase f rau...mi-a trimis la facultatea de medicina dentara.am facut o radiogorafie. totul e ok.a zis ca este doar o contuzie.intr-o saptamana sunt ca nou. multumesc pentru raspunsuri! o zi buna!