Întrebare recomandată | robyTzaa123456789 a întrebat:

Buna seara/Buna ziua! Am o problema care cred ca e grava. De la un timp nu mai aud asa bine. Adica daca o persoana vorbeste mai incet, trebuie sa repete ca sa aud si eu! Nu este prima data. Am facut inainte, aerosol, deoarece mi s-a spus ca este de la nas, nu mai stiu sigur ce, ca am nu stiu ce caii infundate. Puteti sa imi spuneti ce sa fac sa imi revina auzul?! Vreau sa mentionez ca ascult muzica foarte mult la casti. tare si mediu depinde de melodie. VA ROG SERIOZITATE! Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GumiFreeStyle a răspuns:

Nu mai auzi bine deoarece ai aculta multe melodii la casti si te-ai obisnuit[ma rog urechile] s-au obisnuit sa fie muza asa aproape si direct in timpan[daca ma intelegi]
Eu zic ca mai bine nu ai mai asculta la casti deloc deoarec ori o sa se agraveze or no sa-ti mai revina uzul al normal.

Sper ca te-a asjutat raspunsul meu happy

3 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Mai spalate in urechi.

| neutrino a răspuns:

Eu nu am auzit pe nimeni care a avut probleme de sanatate, ca s-a facut bine in urma sfaturilor primite de la TPU. Mergi la medic, nu la barfe.