| ikeadelaikea a întrebat:

Buna seara, bunica mea este in spital... I-a fost foarte rău toată ziua și nu a putut să mănânce nimic, tot ce știu este că simte durere în tot corpul, are 86 de ani, ar putea să moară?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Eleenaa4432y3yey a răspuns:

Salut, îmi pare rău sa-ti spun dar posibil da, deoarece are o vârstă destul de înaintată. Multă sănătate!

| Violleta2022 a răspuns:

La varsta asta se poate intampla orice.
Totusi sa nu ne panica, ca poate sa fie o indigestie mai ales ca-i atat de batarna si poate face indigestie de la orice mancare grea.
Durerea in tot corpul este de la starea de rau pe care o are si asta se intampla tuturor oamneilor care sunt bolnavi.

Eu spun ca nu-i cazul sa te panichezi din atata lucru, ca-i pe maini bune si i se va face analize si investigatii medicale la spital.
Roaga-te pentru sanatatea ei!