| Safire17 a întrebat:

Bunica mea zice ca am nasul mai rece si ca sunt cam fierbinte, febra nu am, puroi pe amigdale nu am si nici nu ma doare in gat, credeti ca se poate ca la noapte sa fac febra?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Fă un ceai de mușețel sau muguri de brad îndulcit cu miere, pentru durerea în gât, iar dacă se întâmplă să faci febră, bea multe lichide. De preferat ceaiuri. A II-a zi, nu mai stai pe gânduri și mergi la medicul de familie, chiar dacă îți trece, pentru că, de obicei, febra apare dimineața și seara. Pe zi te simți relativ bine.
Sănătate!

3 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Se poate sa fi luat gripa sau alte boli usoare de pe undeva.Este posibil sa faci febra. Unele tipuri de gripa incep cu frisoane sau cu senzatii de rece sau cald.
Incearca sa bei supa cald, ceai, sirop si nu uita sa iti verifici temperatura!
Succes.

| Safire17 explică:

Multumesc, dar nu am frisoane sau... nici nu ma simt rau, adica racita sau.

| Safire17 explică:

Salut! A trecut! Se pare ca a fost doar din cauza ca m-am incalzit! Oricum, va multumesc mult! Conseils, ai fundawinking!