| Elena0022 a întrebat:

Caut si eu un medic ginecolog in Craiova care sa fie bun. As avea nevoie de informatii si despre pretul controlului si al anumitor analize. Am auzit de dr. Novac Liliana ca ar fi un medic bun. Multumesc anticipat pentru ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu e mai simplu să iei o trimitere de la medicul de familie și să faci totul pe degeaba?!

| ScapaMaDeEa a răspuns (pentru Azµre):

Asa am facut eu la dermatolog, am luat trimitere sa ma duc la o policlinica si mi-a dat un idiot o solutie care mi-a ars obrazul drept, mi-a trecut, am avut o cicatrice(o roseata) timp de 2 luni! Ce e ieftin(in cazul de fata, ce e moca) e si foarte prost! straight face Mai bine te duci la o clinica specializata dai niste bani dar te sti sanatos, nu sa te duci sa te faci bine si sa dai in mai rau, parerea mea!

| Azµre a răspuns (pentru ScapaMaDeEa):

Acum nu toți medicii sunt la fel.