Crema, ceara, epilator, sau epilare definitiva. Nu exista o metoda perfecta, ci sunt doar metode mai tolerate de unii decat ceilalti. Pentru ca avem corpul diferit. Iti recomand sa incerci cat mai multe metode, pana o gasesti pe cea potrivita pentru tine. La mine functioneaza asa: ma epilez cu epilatorul, iar urmatoarea saptamana folosesc lama (pentru ca ar ramane prea multe fire sub piele daca as folosi epilatorul si, desi parul creste mai gros dupa lama, nu ma deranjeaza durerea). Am prietene care folosesc benzi de ceara, sau merg la salon, pentru ca doamnele de acolo au tactici sa faca dezlipirea cerii cat mai putin dureroasa. Cauta tips&tricks pe Youtube, gasesti o multime de rezultate daca dai un search in engleza. Nu uita de hidratare si exfoliere si succes!
Nu, niciodată nu uit de hidratare și exfoliere! Mulțumesc frumos pentru toate sfaturile, cu siguranță voi încerca cel puțin una dintre metodele pe care mi le-ai recomandat pentru a descoperi cu care mă "înțeleg" eu și pielea mai mai bine!?
Cu drag, am vazut ca ai zis ca ai grija la asta, dar ideea e sa faci cat mai multe combinatii si sa le intorci in cat mai multe feluri pana gasesti ceva ce iti face cat mai putin rau, sa zic asa...
Mulțumesc!????
Crema depilatoare cu actiune rapida de la Farmec este foarte buna.
( eu o folosesc pe cea de baieti, dar si cea de fete este buna din cate am vazut la cineva)
Crema depilatoare e cea mai simpla de folosit dar nu stiu cum merge pe picioare, eu fiind baiat, folosesc doar inghinal si la subrat.
Mulțumesc pentru pont!
Cu placere! Cand o folosesti prima data e ciudat ca ti se dezolva parul dar dupa ce te inveti e super simpu sa o folosesti.
Deeaandreea9156 întreabă: