| Ioana06i a întrebat:

Bună seara!

Ce aplicații de numărat caloriile pe telefon îmi recomandați? Sunt eficiente astfel de aplicații, dacă dorești să faci un deficit caloric, dar totodată ai și tipul de activitate sedentar?

Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Sunt foarte eficiente daca iti pui si necesarul de macronutrienti la punct, conteaza sa iti cunosti necesarul caloric inainte sa incepi orice dieta, mie nu mi-a placut myfitnesspal, folosesc de 2 ani aplicatia Eat&Track din magazin play, are majoritatea produselor romanesti, poti scana direct eticheta fara sa mai cauti produsul.

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Un smartwatch ar fi util pentru ce vrei tu. Eu am un smartwatch iHunt și aplicația Dafit.

| Ioana06i explică (pentru gabicoo):

Smarwatch am de la Xiaomi band fit 8, ceva de genul, dar acolo îmi arată doar câte calorii am ars, nu și cât să calculez mâncarea. Voi încerca aplicația Dafit, să văd dacă se sincronizează cu ceasul.

| gabicoo a răspuns (pentru Ioana06i):

Xiaomi band nu este smartwatch și se poate conecta doar la aplicația celor de la Xiaomi.

| Ioana06i explică (pentru gabicoo):

Da, acum mi-am dat seama... Înseamnă că m-am încurcat eu laughing vă mulțumesc pentru răspuns.

Înseamnă că este ceva diferență dintre Smarwatch și brățară fitness...Eu credeam că ambele au aceleași funcții.

| Claudiu193729 a răspuns:

Scrie,,pedometru'' pe magazin play, gasești o gramadă de astfel
de aplicații pe magazin play care îți numără kaloriile, pașii și distanța, dar descarcă numai aplicațiile care de la 4, 5 stele în sus, și ai grijă să pui pe pauza pedometru când faci alte activității decât mersul pe jos, fiindcă îți poate număra pași, și când se scutură telefonul în buzunar, și te trezești că conduci sau mergi cu bicicleta și îți numără pași