| Fotbalistul a întrebat:

Buna Seara! ce mai facetibig grin? am si eu o intrebarebig grin Pentru a da burta jos vacanta asta ce e mai recomandat?big grin abdomenele sau alergareabig grin? daca abdomnele cam cate sa fac sa dau burta jos mai repedebig grin? si am auzit ca mesele dese dar in cantitati limitate ajutabig grin dati-mi si mie niste sfaturi sa slabescbig grin eu am 1.80 si 75.Astept pareri serioasebig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Http://www.getfit.ro/

Aici ai toate amanuntele pentru a avea un corp frumos, solid si cum mai doresti sa ti-l sculptezi.
Pentru a slabi e recomandat sport aerobic (alergat, inot, baschet, fotbal etc. - nu culturism) si o dieta sanatoasa. Da mesele dese cu mancare putina ajuta (dar doar mancare sanatoasa). Abdomenele iti lucreaza muschii abdominali, nici vorba nu te ajuta sa slabesti. Dupa ce slabesti poti sa iti lucrezi abdomenul ca sa arate frumos si patratos :).

Bafta si punte serios pe treaba! Stay positive!

6 răspunsuri:
| TheFeeye a răspuns:

Eu te-as sfatuii sa faci abdomene, a cate 30 pe 1 serie, cu pauze de 5 secunde. Fa in jur de 4- 5 serii dimineata si seara, sa vezi ce dai jos + ca iti antrenezi muschiul abdominal.

| PetreConstanta a răspuns:

Abdomene

| YooZar a răspuns:

Sport si efort pentru a arde caloriile.

| soraluisatan a răspuns:

Hi,abdomenele bineinteles ca sa dai burta jos.pentru inceput trebuie sa faci cam 100 pe zi un ture de 20 apoi poti creste nr.ca sa slabesti e bine si sa alergi si sa mergi pe jos.deasemenea trebuie sa iti stabilesti mesele la ore fixe.adica trei mese pe zi sau 6(in cantitati mici) dar la ore fixe in fiecare zi.si nu uita, rezultatul se vede dar o sa dureze un pic!

| maya_1118 a răspuns:

Sigur ca abdomene, 5 serii a cate 30 de repetari, si alergat.dar sa nu mananci nici seara ca nu ai facut nimic atunci

| ema_4030 a răspuns:

Pai ar trebui sa combini alergatul cu abdomenele. prima data faci 2 serii a cate 25 de abdomene, apoi adaugi in fiecare zi ori o serie, ori numai cateva in plus.important e sa adaugi si sa nu le scazi.