| Liviuangel1 a întrebat:

Buna seara, cine a trecut prin procedura ligaturi cu benzi elastice. Pentru hemoroizi?
Care sunt urmarile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Complet gresit, banda care ligatureaza hemoroidul cade in cateva zile cu hemoroidul uscat, nu in cativa ani.Cumnatului tau probabil ca i-au reparut alti hemoroizi nu sunt tot cei pe care i-a eliminat prin ligaturare.Si da, pot reapare din pacate, numai ca asta nu tine de cat de bine sau prost si-a facut medicul treaba ci de organismul pacientului

3 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nu exista urmari, tratarea hemoroizilor in acest mod sunt cei mai usor de suportat si sigur ca procedeu.Am facut acum cativa ani si e foarte bine, nu am mai avut probleme.E cam scump ce-i drept dar merita pentru ca e un loc sensibil si operatia normala e mult mai dureroasa cred

| Violleta2022 a răspuns:

Nu sunt urmari. Porcedura este temporara, fiindca in cativa ani cade banda si tot acolo ajungi. Cumnatul meu a facut-o si acum este 3 sau 4 ani si acum sangereaza din nou. La colonoscopia recenta i s-a spus ca banda a cazut.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu sunt urmari.