| Adriana6799nh a întrebat:

Bună seara.
Cred că de 2 ore mă înțeapă continuu inima, cu mici intervale în care nu simt nimic. Mi-am luat tensiunea: 111, 78 și pulsul 80. De la ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~de 2 ore mă înțeapă continuu inima~

cred că ar trebui să suni la 112

| Adriana6799nh explică (pentru sierra1):

Nu e o durere mare, ci mici înțepături enervante

| sierra1 a răspuns (pentru Adriana6799nh):

Adică ai exagerat?

| Adriana6799nh explică (pentru sierra1):

Cu toate astea e constant, de 2 ore

| IceRope a răspuns:

Ar putea fi de la un infarct care se apropie în șoaptă. Să te ducă la casa rece când ți-e lumea mai dragă. Sau, ar putea fi o nevralgie intercostală. Pe care pariezi?

| popescuhertz a răspuns:

Dacă îți simți inima înțepându-te în mod constant timp de mai multe ore, este important să contactezi un medic cât mai curând posibil. Aceasta poate fi un simptom al unei probleme de sănătate serioase, cum ar fi o tulburare a ritmului cardiac sau o problemă de circulație. Fără evaluarea unui medic, nu putem stabili cu precizie cauza simptomelor tale.

În ceea ce privește tensiunea arterială și pulsul tău, acestea sunt în limitele normale pentru majoritatea oamenilor. Totuși, este important să ții cont că tensiunea arterială și pulsul pot fluctua în funcție de o serie de factori, cum ar fi stresul, activitatea fizică, alimentația și medicamentele pe care le iei. De asemenea, este important să știi că tensiunea arterială și pulsul normal pot diferi de la o persoană la alta și că, în unele cazuri, o tensiune arterială sau un puls mai mic decât media poate fi normal pentru o anumită persoană.

Din nou, îți recomand să contactezi un medic dacă îți simți inima înțepându-te în mod constant sau dacă ai orice alte simptome care te preocupă.

| AjutoameniipeTPU a răspuns:

Daca nu suni la 112 s-ar putea ca unul din familia ta sa caute tot pe TPU de unde sa cumpere un sicriu de calitate